До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна битва: Керрі Бредшоу проти Кендалл Дженнер

Модель Кендалл Дженнер зараз у Парижі — вона брала участь у масштабному шоу Jacquemus, яке пройшло у Версалі. На подіумі американська модель приміряла образ, натхнений стилем принцеси Діани, — її білий комбінезон з пишним силуетом 80-х років був доповнений багатонитковим сапфіровим намистом, що нагадує улюблене кольє улюблениці мільйонів. Але Діана стала не єдиною модною іконою, якою Дженнер надихалася цього тижня — за межами подіуму вона приміряла один з найбільш пам’ятних образів Керрі Бредшоу у серіалі "Секс і місто" — мінімалістичну однотонну мінісукню у найкращих традиціях 1990-х.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Цей образ Бредшоу дуже добре пам'ятають шанувальники серіалу — другий сезон, 15-й епізод, Керрі прямує на побачення з Воном Вейзелом, а потім зустрінеться з Самантою та Шарлоттою. Через роки це фото досі часто зустрічається в Пінтересті та Інстаграмі, коли дівчата надихаються епохою "Сексу у великому місті". Трикотажну сукню-майку Керрі тоді доповнила окулярами-авіаторами та золотими лаконічними босоніжками. Кендалл, яка часто звертається до мінімалізму 90-х, чітко процитувала цей образ — сіру сукню вона доповнила прямокутними окулярами, вінтажними босоніжками Gucci та сумкою Bottega Veneta. Чий образ вам подобається більше?

Керрі Бредшоу
Керрі Бредшоу

Трикотажні мінісукні з 1990-х нинішнього року актуальні як ніколи — по-перше, серіал цього місяця святкує 25-річчя з моменту виходу першої серії, а по-друге, розквіт стилістики Old Money повертає до наших гардеробів лаконічні речі. Знайти варіації на тему можна в колекціях Skims, Wolford, Bec and Bridge та української марки O.Taje.

<b>O.Taje</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.