До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як світові видання Vogue підтримують Україну

Увесь світ підтримує Україну. Не залишились осторонь і світові видання Vogue. Від тематичних обкладинок і спецпроєктів з українськими дизайнерами до спеціальної NFT-колекції та посилань із закликами про допомогу біженцям: ми зібрали, як видання Vogue підтримують та допомогають Україні.

Vogue Polska

Разом із закликами та посиланнями, Vogue Polska обіцяють перерахувати увесь прибуток з продажу в березні для допомоги Україні.

Реклама
Vogue Czechoslovakia

Vogue Czechoslovakia запустили спеціальний проєкт з українськими дизайнерами, які розповідають про свої емоції та відчуття під час війни.

Vogue Portugal

Попри те, що в березні всі світові Vogue мають єдину тему своїх номерів (The Body Issue), Vogue Portugal присвятили березневу обкладинку війні в Україні, виконавши її у відповідних кольорах. Окрім цього, в Instagram-акаунті та на офіційному сайті можна знайти корисні посилання для українців.

Vogue Singapore

Vogue Singapore об’єднався з Vogue UA та презентував проєкт Fashion for Peace – спеціальну NFT-колекцію, що її створили шість дизайнерів і художники з України. 100% усіх доходів від продажу надійдуть організації Save The Children, щоб підтримати їхні зусилля з надання гуманітарної допомоги в Україні.

Vogue Italia

На сайті видання можна знайти посилання на ресурси, які допомогають Україні, українським біженцям та дітям.

Vogue Scandinavia

Vogue Scandinavia розповідають, як скандинавські бренди підтримують Україну, та поширюють ресурси, на яких можна фінансово допомогти українським біженцям.

British Vogue

На сайті British Vogue можна знайти інтерв’ю з редакторами Vogue UA про перші дні війни, а також матеріал з українською моделлю Пашею Гарулею, батьки якої живуть нині в Києві.

Vogue US
Vogue Germany

Vogue Germany також підготували проєкт з українськими дизайнерами та їхніми сьогоденними реаліями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.