До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Як KASTA популяризує українську моду: перший погляд на співпрацю з PASKAL

Новий бізнес-сезон один з найпопулярніших українських маркетплейсів KASTA починає з добрих новин для всієї української індустрії моди – до кінця 2024 року вони надають можливість українським брендам одягу стати партнером і продаватися на маркетплейсі з 0% комісією. Першим партнером по дані програмі став бренд PASKAL.

KASTA x PASKAL
KASTA x PASKAL

Реклама

Бренд PASKAL народився у 2013 році та за цей час вже встиг гучно заявити про себе у світі – його засновниця Юлія Паскаль стала фіналісткою першої премії LVMH, свої колекції марка показувала у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі, а придбати її фантазійні речі можна було у культовому паризькому концепт-сторі Colette. З перших колекцій у PASKAL сформувався впізнаваний почерк – марка відома делікатними силуетами й мінімалістичними формами, подібними до інноваційної архітектури й природи. Краса походить від основних компонентів і конструкції одягу, а в основі ДНК бренду лежить лазерне різання. Саме робота з останнім стала основою капсульної колекції PASKAL під назвою Camo Merch, що вже представлена на маркетплейсі KASTA. Це благодійна лінійка, 100% з продажів якої спрямовується на виготовлення маскувальних сіток для українських захисників та захисниць. Наразі на сайті KASTA можна придбати сумки-шопери різних кольорів з фірмовою перфорацією PASKAL, футболку з принтом Born in Heaven, а також сукню з геометричним патерном.

KASTA x PASKAL
KASTA x PASKAL

Нагадаємо, що на KASTA сьогодні представлено понад 17 000 брендів, що робить маркетплейс одягу, взуття та аксесуарів найбілішим в Україні. Однак особливо платформа пишається підтримкою українських виробників. Наразі доля українських брендів вже займає 20%. "Ми прагнемо бути ще ближчими до брендів, які хочуть зростати та розвиватись. Саме тому, ми створили спеціальні умови: до кінця 2024 року надаємо можливість новим партнерам виставляти та продавати колекції на маркетплейсі з 0% комісією. Заохочуємо якнайбільше українців відкрити для себе нові бренди", – розповідають у KASTA.

KASTA x PASKAL
KASTA x PASKAL

До слова, якщо у вас є власний бренд й ви зацікавилися можливостями співпраці з KASTA, можна залишити заявку на сайті або ж зателефонувати на лінію підтримки постачальників. Просто зазначте, що ви представляєте український бренд, і команда з радістю надасть деталі. Посилання на реєстрацію посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.