До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі подробиці Victoria's Secret Fashion Show 2017

У цьому році Victoria's Secret вирішили організувати показ в Шанхаї на арені Mercedez-Benz. Подіум став найбільшим за всю 22-річну історію шоу, а кількість глядачів склала 3000 чоловік. Для 55 моделей з 20 країн світу прилетіла ціла армія з 27 стилістів під керівництвом Ентоні Тернера і 32 візажиста, під контролем геніального Тома Пешо.

Дівчата продемонстрували 88 образів і 38 пар крил, у тому числі створених Олів'є Рустеном в рамках колаборації з Balmain. Модель Кендіс Свейнпол вперше вийшла на подіум після народження дитини (модель стала мамою в жовтні 2016 року) і мала ідеальний вигляд.

Реклама
Кендіс Свейнпол

За музичну складову відповідали Гаррі Стайлс, Гаррі Стилем, Мігель, Джейн Чжан і Леслі Одом-молодший. До Китаю так і не дісталися Джіджі Хадід, Кеті Перрі, Тейлор Свіфт, українка Даша Хлистун і ще кілька російських моделей.

Останні зміни до показу були внесені напередодні, о 3.30 ранку. Було вирішено, що Punk-секція (від Олів'є Рустена), яка повинна була закривати показ, його відкриє. У свою чергу, це потягнуло за собою зміни і в усіх інших частинах показу.

Кендіс Свейнпол

Наступним був сектор "Порцеляновий янгол" з середземноморським настроєм, для якого характерні сині і білі кольори острова Санторіні. Далі на подіум вийшла "Зимова казка", лінія була заснована на натхненні Лапландією й елементах Різдва. Дівчата з "Нації міленіуму" вийшли в зухвалих стритстайл-нарядах. Костюми "Богинь" базувалися на туніках і аксесуарах давньогрецьких небожительниць. І остання лінія "Nomadic Adventure" соковитими кольорами й бісером натякала на подорожі по Бразилії та Африки. У сегменті Nomadic Adventure модель Ельза Госк продемонструвала комплект з більш ніж 250 000 кристалів Swarovski. І цілком очікувано Лаіс Рібейро вийшла в Champagne Nights Fantasy Bra за 2 мільйони доларів.

Лаіс Рібейро в Champagne Nights Fantasy Bra

Читайте також:

Victoria's Secret Fashion Show 2017​

Що відбувається за лаштунками шоу Victoria's Secret 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.