До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі образи Крістен Стюарт у фільмі "Спенсер"

Фільм "Спенсер", що розповідає про життя принцеси Діани в найкритичніший момент, режисером якого став Пабло Ларраін, виходить в український прокат 9 грудня. Команда vogue.ua вже подивилася стрічку й зібрала найяскравіші образи Крістен Стюарт, яка зіграла роль Леді Ді.

Кристен Стюарт в роли принцессы Дианы в фильме "Спенсер"

Chanel відкрили свої архіви для виробництва фільму, відтворивши вінтажні образи для Стюарт. Головні маркери стилю принцеси Діани, як-от колорблокінг, золоті ґудзики, контрастні вилоги, светри поло, злегка вкорочені джинси із завищеною талією й балетки, уміло перенеслися на великий екран завдяки художниці костюмів Жаклін Дюрран.

Реклама

Крістен Стюарт з’являється у фільмі в яскраво-червоному твідовому пальті з осінньо-зимової колекції Chanel 1988/1989, оксамитових сукнях і фірмових спідничних костюмах з твіду. Але головною зіркою кінострічки можна впевнено назвати сукню без бретельок, прикрашену плісованими рюшами з тюлю, атласним поясом з аплікаціями й вишуканим оздобленням з тканинних квітів, — саме в ній Крістен Стюарт постала на афіші фільму "Спенсер".

Афіша фільму "Спенсер"

Після більш як 30 років зберігання в архівах оригінал цього образу виявився занадто крихким, щоб використати його як костюм. На щастя, Chanel сказали, що можуть повністю відтворити виріб. Знадобилося 1034 години, з яких 700 були присвячено тільки складній вишивці, щоб повторити образ от кутюр.

Яскраві й барвисті образи підкреслюють вразливість характеру Діани та проводять паралель між помпезністю й емоційним станом принцеси. Розкішні сукні змінюються простими джемперами, об’ємними бомберами з чоловічого плеча та зручними кросівками, показуючи бажання Діани вирватися із "золотої клітки".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.