До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пора очищення: колекція Litkovskaya Resort 2021

"Рішення про те, чи готуватиметься ця пре-колекція, команда LITKOVSKAYA ухвалювала дистанційно, під час карантину й віддаленої роботи. Під час глибоких особистих переживань, пошуків, переосмислення, переродження. Коли всі рудиментарне пішло, а залишилося тільки найцінніше — те, що часто ховається під шарами набутого. Кожен з нас залишився наодинці з власним я — і цей досвід взаємодії із суттю речей став для нас вихідною точкою", — розповідає дизайнерка Лілія Літковська.

Реклама

Деконструкція світу проглядається і в силуетах: дизайнерка свідомо відмовляється від упізнаваних ліній. Тут немає гострих плечей — але є характер, тут немає підкреслено маскулінних деталей, але є традиційний кравецький підхід. Вони сплітаються в новому мінливому силуеті — у якому зосереджена LITKOVSKAYA.

Речі тут "розпадаються", розбираються на частини, трансформуються — щоб передати відчуття нескінченних можливостей у житті, які відкриті тим, хто знає себе справжнього й іде за покликом власного серця. Під верхнім шаром натуральних матеріалів — льону й бавовни — ховається ніжна серцевина. Те, що могло б видатися простою підкладкою, виворотом, доповненням, виходить на передній план і стає самою суттю. Вона проглядає як внутрішній рукав, вона стає частиною спинки. Виворіт зникає.

<b>Litkovskaya_PreSpring2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.