До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повернення легенди: Дженніфер Лопес закрила шоу Versace

Донателла Версаче добре знає, як зробити справжнє шоу. Кілька сезонів тому вона вивела на подіум супермоделей дев'яностих, з якими працював ще її брат Джанні, а цього разу згадала не менш важливий момент в історії Versace – вихід Дженніфер Лопес у сукні з тропічним принтом на церемонії Grammy Awards 2000 року. В фіналі показу Versace весна-літо 2020 на подіум вийшла сама Джей Ло у вбранні, натхненному тим самим образом.

Дженніфер Лопес у фіналі шоу Versace весна-літо 2020
Дженніфер Лопес на премії Grammy Awards у сукні Versace, 2000

Вона йшла по подіуму сміливо, зухвало – та полонила погляди всіх присутніх. Через 20 років Лопес стала ще сексуальнішою, хоч у липні їй виповнилося 50. Переосмислений образ отримав не менш відвертий вигляд, ніж оригінальний: в ньому Донателла Версаче, як і раніше, відкрила декольте артистки практично до пупка, а струмлива спідниця з високими розрізами продемонструвала ноги Лопес. Зал не міг стримати емоцій, а Instagram вже заповнили фотографії та відео з Джей Ло.

Реклама

Саме шоу Versace весна-літо 2020 вдалося не менш ефектним. На подіумі Донателла зібрала за традицією сильний кастинг – від сестер Хадід і Каї Гербер до Ірини Шейк, Ані Рубік і Амбер Валетти, які приміряли сексапільні образи в найкращих традиціях пишних нульових. Відкрили показ дівчата в чорних мінісукнях, які спочатку нагадували про вісімдесяті, але босоніжки на зав'язках до коліна, які були хітом 20 років тому, все розставили на свої місця. Тоді глядачі побачили неонові спалахи на сорочках з підкресленою лінією плеча, джинсові куртки в парі з мініспідницями і набір строгих суконь-футлярів, одягнутих разом з блузками і топами з ефектом тай-дай.

Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020

Однак головне чекало всіх наприкінці – Донателла повернула в моду той самий тропічний принт з сукні Джей Ло, так відсвяткувала його 20-річчя. Синьйора Версаче не повторювала старий малюнок дослівно, а лише взяла його за основу та представила кілька варіацій і відповідних поєднань кольорів. Глядачі залишилися в захваті.

Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020
Versace весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Versace весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.