До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: колаборація Litkovska та SOLO for Diamonds

28 вересня в межах Тижня моди в Парижі команда Vogue UA проведе унікальний для всієї української модної індустрії захід – Vogue UA Ukrainian Designers Showcase, спрямований на популяризацію українських брендів на світовій арені. Участь у ньому візьмуть відразу 18 брендів, два з яких також презентують спеціальні колаборації. Так, дизайнерка Лілія Літковська представить ювелірний NFT-об’ єкт, створений разом з брендом SOLO for Diamonds.

"Нині хочеться говорити не тільки про смерть і руйнування, а й відродження. І показати світові, що в нас є сили відродитися. Ми маємо ресурси, галузі, талановитих людей, які можуть творити. Прикраса – це птах, що символізує мирне небо, а в його центрі – унікальний камінь, що символізує сонце. Це справжній світовий рекорд, який поставили українці", – розповідає засновниця SOLO For Diamonds Юлія Кушер. У прикрасі буде використано вирощений діамант розміром у 20,23 карата у формі ограновування кушон та кольорі FANCY VIVID YELLOWISH ORANGE.

Реклама

На Vogue UA Ukrainian Designers Showcase в Парижі ця ідея набуде нових форм, як у реальному світі, так і віртуальному. Лілія Літковська зі свого боку додає, що для дизайнера надзвичайно захопливо створювати продукт у форматі фіджитал й уявляти, який він матиме вигляд в обох світах. Залишилося лише дочекатися 28 вересня.

Нагадаємо, що SOLO for diamonds — це український ювелірний sustainable-бренд, місією якого є створення нового погляду на діамантові прикраси крізь призму свідомого вибору.

Сайт:https://solofordiamonds.com.ua/

Інстаграм: @solo_for_diamonds

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.