До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд TG Botanical

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

TG Botanical

Дата заснування: 2021

Реклама

Сайт / Instagram: https://tgbotanical.com/ / @tg.botanical

Стокліст: Moda Operandi, Revolve, TSUM Kyiv

Тетяна Чумак
Тетяна Чумак

TG Botanical – український сталий бренд, який створює "живий" одяг з рослин. Три роки тому його створила дизйнерка Тетяна Чумак, яка вже майже двадцять років життя присвятила індустрії моди. Почалася марка з невеликої колекції артизанальних легких суконь і майже піжамних комплектів, які були створені е тільки з популярного органічного льону, а й більш складних у виробництві натуральних тканин – з конопель та кропиви. Стилістично колекції TG Botanical заїгрують з ностальгією по естетиці Y2K – мікротопи та вкорочені кардигани на зав'язках, довгі спідниці та штани з низькою посадкою. В таких нарядах легко представити дівчат, що обожнюють "Друзів" та ранні кліпи Крістіни Агілери.

TG Botanical весна-літо 2024
TG Botanical весна-літо 2024

TG Botanical не тільки досліджує технології виробництва "живих" тканин, а також використовує експериментальні методики фарбування тканин рослинними пігментами, отриманими з квіток пижма, жолудів, лушпиння цибулі та кавових зерен. Через російське вторгнення бізнес дизайнерки дуже постраждав – згоріли поля її сім’ї, засіяні на Київщині для виробництва тканин. Та попри все це, TG Botanical продовжує свою роботу й вже став постійним резидентом Тижня моди у Копенгагені. Про останню колекцію детальніше читайте за посиланням.

TG Botanical весна-літо 2024
TG Botanical весна-літо 2024

В планах Тетяни Чумак — запуск власної експериментальної лабораторії, в якій можна буде вирощувати сировину, виготовляти пряжу та ткати екологічні рослинні тканини,а також показати світу, що стала мода може бути ще й сексапільною та бажаною.

TG Botanical весна-літо 2024
TG Botanical весна-літо 2024

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.