До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд PASKAL

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

PASKAL

Дата заснування: 2013

Реклама

Сайт / Instagram:paskalclothes.com / @paskalclothes

Клієнти: Бйорк, Кеті Перрі, Меріс Гілтон

Юлія Паскаль
Юлія Паскаль

Фіналістка першої премії LVMH, випускниця факультету архітектури Юлія Паскаль запустила свій однойменний бренд PASKAL у 2013 році. Марка відома делікатними силуетами й мінімалістичними формами, подібними до інноваційної архітектури й природи. Краса походить від основних компонентів і конструкції одягу, а в основі ДНК бренду лежить лазерне різання. Результатом став чутливий дизайн з яскравою індивідуальністю. 2016 рік був переломним для бренду, коли колекція Юлії була представлена ​​на вітринах Colette Paris, а PASKAL долучився до Тижня моди в Парижі. Відтоді бренд завоював репутацію в модних медіа як бренд, який обіймає жіночність через емоційні, барвисті форми та оптимістичні історії, розкриті в дизайні.

PASKAL Bébé
PASKAL Bébé

Важливим в історії марки став 2021 рік, коли Паскаль запустила нову демі-кутюрну лінійку під назвою PASKAL Bébé — своєрідну ретроспективу, яка віддає шану культовим силуетам і технікам бренду. Це фантазія, яку можна носити, квінтесенція напівпрозорих гір тюлю, кустарно складених вручну бантів і лазерного різання. В лютому 2023-го року команда PASKAL представила колекцію Out of the Cocoon у рамках Тижня моди у Лондоні – це став перший повноцінний показ після кількорічної паузи. Лейтмотив колекції — метелик — з’являється на об’ємних топах, мінісукнях і спідницях. Шовкові комбінації, прикрашені метеликами зі склоподібної органзи, — домінантний елемент колекції та грайливих силуетів PASKAL. Інші моделі — скульптурні, своєрідні артоб’єкти з технокрепу та атласу, вирізаного у фірмовій техніці бренду "лазеркат".

PASKAL Bébé
PASKAL Bébé

PASKAL — незалежний лейбл та сімейна справа, яка пишається тим, що підтримує місцеве виробництво. Тому кожен одяг виготовляється в Україні, і це один із головних принципів сталого та соціально відповідального розвитку компанії.

PASKAL Bébé
PASKAL Bébé

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.