До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд KSENIASCHNAIDER

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

KSENIASCHNAIDER

Дата заснування: 2011

Реклама

Сайт / Instagram: kseniaschnaider.com, @kseniaschnaider

Клієнти: сестри Гадід, Селін Діон, Дуа Ліпа

Ксенія та Антон Шнайдери
Ксенія та Антон Шнайдери

Бренд KSENIASCHNAIDER, колекції якого охоплюють жіночий і чоловічий одяг та аксесуари, заснувало подружжя Ксенії й Антона Шнайдерів у 2011 році. Фірмовий крій, техніка й увага до деталей Ксенії з акцентом на пошитті та екологічному використанні матеріалів визначаються філософією Антона "Дизайн мінус дизайн".

Бренд відомий своїм інноваційним підходом до джинсової тканини та методами екологічної моди, такими як переробка та безвідходне виробництво та філософія. KSENIASCHNAIDER отримали всесвітнє визнання завдяки новому силуету demi-denims, що був представлений у 2016 році. Відтоді бренд розширив свої пропозиції і за межі деніму, представляючи колекції, які поєднують мінімалізм із грайливими елементами.

KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2024/2025
KSENIASCHNAIDER осінь-зима 2024/2025

Робота з переробленим й upcycle-денімом складна, та саме вона дає змогу створювати незвичні деконструйовані моделі. Окрім цього, бренд також розробив власний спосіб перероблення відходів текстилю в джинсове хутро. За рік KSENIASCHNAIDER виробляють близько 3000 перероблених предметів, з яких складається близько 70% кожної колекції. Кожна перероблена позиція складена індивідуально, тож єдина та своєрідна.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.