До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд GUDU

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

GUDU

Дата заснування: 2015

Реклама

Сайт / Instagram:gudu.ua, @gudu_official

Клієнти: Кайлі Дженнер, Наомі Кемпбелл, Карін Ванасс

Лаша Мдінарадзе
Лаша Мдінарадзе

Бренд GUDU був створений у 2015 році в Києві. Його креативним директором став відомий грузинський дизайнер Лаша Мдінарадзе. Основна місія GUDU – розширення прав і можливостей жінок через створення вишуканих образів, які підкреслюють жіночність.

Естетика бренду розкривається в самодостатніх дизайнах Мдінарадзе, які не потребують аксесуарів для завершення образу. Одяг GUDU з приголомшливими силуетами та сильними формами чудово прикрашає жіноче тіло та шанує його. "Жінка завжди в центрі моєї уваги, – коментує Лаша Мдінарадзе. – Я хочу створити для неї вбрання, яке б одночасно розкривало її ніжну силу, індивідуальність і пристрасть".

Речі GUDU представлені в багатьох країнах світу, у тому числі в Британії, США, Франції, Італії та Японії, а серед клієнтів українського бренду – Кайлі Дженнер, Наомі Кемпбелл, Карін Ванасс, Емілі Кокс та Ло Роуч.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.