До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд ANNA OCTOBER

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

ANNA OCTOBER

Дата заснування: 2010

Реклама

Сайт / Instagram: annaoctober.com, @anna_october_

Клієнти: Гейлі Бібер, Леді Гага, Каміла Морроне

Анна Октябрь
Анна Октябрь

Основою колекцій українського бренду Anna October, який засновано у 2010 році, є сукні, що увиразнюють жіночність і грацію. Універсальна лінійка наповнена силуетами, які повторюють вигини тіла, а також розкішним кашеміром.

Дизайнерка Анна Октябрь розробила стійкий дух бренду: колекції створені з використанням текстильних відходів, а суттєва кількість предметів виготовлена ​​вручну за допомогою оновлених ремісничих технік. Одяг Anna October доступний у всьому світі в онлайнових та звичайних крамницях, включно з Moda Operandi, SSENCE, FWRD і Shopbop.

Багато знаменитостей і інфлюєнсерок в усьому світі обирають речі Anna Ocrtober, зокрема Гейлі Бібер, Леді Гага, Меган Фокс і Каміла Морроне. У 2022 році дизайнерка Анна Октябрь отримала честь приєднатися до списку Business of Fashiom 500, а нещодавно представила співпрацю з американським брендом J.Crew.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.