До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: грудень 2021 — січень 2022

Грудневий номер Vogue UA сповнений чарівної атмосфери й передчуття свята.

Головний проєкт цього номера — колаборація з усесвітньо відомими французькими художниками П’єром і Жилем. У їхній роботі Philomène, яка стала обкладинкою Vogue UA, постає аргентинська модель Міка Арганараз, одне з головних облич сучасної індустрії моди. Вона ж з’явилася і в іншій cover story цього номера, в об’єктиві фотографки Бібі Бортвик.

Сукня з поліаміду й віскози, розшита лелітками, COPERNI; кольє, жовте золото, турмалін, перидоти, кольорові сапфіри, коричневі діаманти, жовті діаманти, діаманти, CARTIER HIGH JEWELRY

Та цими іменами зірковий список грудневого номера не вичерпується. Олів’є Рустен, креативний директор Balmain, оповідає, як за десять років здійснив переворот у французькій моді — та скількох особистісних рефлексій це йому коштувало. Лауреат "Оскара", актор Едді Редмейн повертається на театральну сцену — в ролі Конферансьє культового мюзиклу "Кабаре" — й міркує, навіщо. Британська модель і вершниця Еді Кемпбелл проводить екскурсію власним маєтком у Нортгемптонширі, спроєктованому у співавторстві з матір’ю, ексредакторкою Vogue UK — і ділиться тим, як спільне починання зміцнило їхні взаємини. Іван Дорн і Анастасія Новікова більше не приховують своє особисте життя — й відверто розповідають, як наважилися на це. А прима-балерина й перші солісти Національної опери України говорять про щастя у своїй професії та поза нею — і про те, як його досягти.

Бавовняна футболка, спідниця з пластику, все — PACO RABANNE; сережки й браслет, рожеве золото, два браслети й каблучка, жовте золото, онікс, цаворити, все — CARTIER; бавовняна бейсболка, власність стиліста

Насамкінець, джерелом натхнення для створення новорічного образу в ці передсвяткові дні стануть добірка скульптурних шат, виконаних за допомогою витончених кутюрних технік, колекція аксесуарів і взуття з домішкою театральності й блискучі в усіх сенсах приклади макіяжу.

У beauty-додатку до номера — ідеї нетривіальних подарунків під ялинку, експрес-засоби й косметичні процедури, до яких варто вдатися за місяць, тиждень чи один день до врочистостей, а також beauty-гороскоп на 2022 рік.

Бра з віскози, DIOR; бавовняна спідниця, ACNE STUDIOS

Над обкладинкою працювали:

Фото: PIERRE ET GILLES.

Реклама

Стиль: HELENA TEJEDOR.

Зачіска: Ramona Eschbach.

Макіяж: Helene Vasnier.

Манікюр: Cam Tran.

Продюсер: Kateryna Kudinova.

Асистенти фотографа: Lois, Sanjay.

Асистенти стиліста: Ophelie Cozette, Myssia Ghosn.

Кастинг: Max Märzinger для JLC.

Модель: Mica @Viva

Над б'юті обкладинкою працювали:

Фото: KAROLINA WILCZYŃSKA.

Стиль: KATARZYNA MIODUSKA.

Зачіска: Roger Cho.

Макіяж: Sayuri Yamashita Denoix. Модель: Rachel Connor

@Premier Model Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.