До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віртуальна реальність: Pull&Bear осінь-зима 2020/2021

В Україні почав роботуонлайн-магазин бренду Pull&Bear, де вже можна придбати речі з колекції осінь-зима 2020/2021.

З моменту створення бренду в 1991 році діяльність Pull&Bear має яскраво виражену міжнародну орієнтацію й певну мету: розвивається разом зі своїми покупцями, надаючи пильної уваги новим технологіям, тенденціям суспільного життя, а також актуальним течіям у культурному середовищі.

Реклама
Pull&Bear осінь-зима 2020/2021

Відповідно до актуальних тенденцій у світі візуальних технологій, Pull&Bear представив нову колекцію осінь-зима 2020/2021 у форматі онлайн-показу, у межах якого запропонував моделі з чоловічої та жіночої ліній.

Поточного сезону Pull&Bear всіляко експериментує з новими формами, тканинами, кольорами, силуетами й текстурами. Жіноча колекція вирізняється переважно натуральними відтінками, такими як землистий або пісочний. Також бренд зробив ставку на різні принти й варіації матеріалів, серед яких домінують штучна шкіра, вініл, драп та оксамит.

У чоловічій колекції представлені функціональні й сучасні образи також нейтральних відтінків. Свіжий вигляд осінньо-зимового сезону матимуть речі з голографічним принтом і металічним блиском, а також моделі з фіолетового, синього або лаймового флісу, вельвету й драпу. Крім того, варто звернути увагу на одяг Pull&Bear з принтом tie-dye, сріблястого кольору і з напиленням.

Отже, компанія представила кілька осінньо-зимових колекцій. Вони по черзі надходитимуть у продаж.

 Pull&Bear осень-зима 2020/2021 Pull&Bear осінь-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.