До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вілла Noailles: нова колекція Chanel весна-літо 2024

Надихаючись садами вілли Noailles, нову колекцію Chanel весна-літо 2024, наповнену жіночими та сучасними фасонами, Віржіні Віар продемонструвала в квіткових декораціях Grand Palais Éphémère у серці Парижу.

Реклама

Модерністська вілла, спроєктована архітектором Робертом Маллет-Стівенсом у 1923 році, — головне натхнення нової колекції Chanel. Вона оточена неймовірними пейзажами і ніби запрошує своїх гостей на втечу. Як і цей новий гардероб, запропонований Віржінією Віар, — вільний і сучасний, де крій кожного елементу мʼяко огортає силует.

Ще один ключовий фокус Chanel — пляжна мода. Рожеві та блакитні суцільні купальники, бікіні, майстерно поєднане з рожевим твідовим костюмом, декорованим лелітками, чорні протисонцеві окуляри, прикрашені золотими ланцюжками, ремені-ланцюжки з монограмою бренду: пляжний гардероб набуває нових модних акцентів. Серед аксесуарів можна виокремити в'єтнамки, що повертаються в моду в мінімалістичних варіантах.

Елементи нової колекції Chanel, як-от взуття на пласкій підошві, іконічні твідові костюми та невагомі сукні з органзи, легко можуть стати повсякденними союзниками. Також Віржіні Віар заграє з принтами та матеріалами: печворк представлено в палітрі пастельних кольорів, а квіткові принти прикрашають серію різноманітних моделей, що завершує шоу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.