До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вечірка Анни Делло Руссо на Тижні моди в Мілані

У січні Анна Делло Руссо оголосила, що розпродає свій великий гардероб. Зробити це італійка вирішила в кілька етапів, які включають як закриті розпродажі для друзів, так і відкриті торги на аукціоні Christie's і онлайн-майданчику Net-a-Porter. Відсвяткувати цю дійсно знакову подію, адже по гардеробу Делло Руссо можна сміливо вивчати моду останніх 30 років, стиліст вирішила гучного вечіркою під час Тижня моди в Мілані, перетворивши її в афтепаті після старту публічних торгів.

Сама Делло Руссо сяяла в яскраво-рожевому міні Redemption і з ефектним головним убором Alexander McQueen, а образи зі свого гардероба довірила продемонструвати Ізабель Гулар, Хейлі Болдуін, Сінді Бруне і Аліні Байковій. Під час аукціону дівчата грайливо дефілювали по подіуму, тримаючи в руках таблички з номерами своїх лотів. Виручені на аукціоні гроші Анна Делло Руссо планує передати в фонд, що допомагає студентам коледжу Central Saint Martins, а передувати цьому буде випуск книги AdR Book: Beyond Fashion. "Ця книга – моя карма, – розповідає італійка. – Моїм наставником завжди була Франка Соццані, я зобов'язана їй всім. Після смерті Франки я співпрацювала з Лучею Стоппіні і мені важливо закінчити цю книгу зараз, замкнути це коло і розставити все на свої місця".

Реклама

<b>ADRParty</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.