До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Анна Делло Руссо розпродає свій гардероб

Редактор і стиліст Анна Делло Руссо, відома на весь світ яскравими і епатажними образами, які вона вибирає не тільки для модних показів, але і в реальному житті, оголосила про продаж свого великого гардеробу. Все, що вона купувала і збирала останні 30 років, буде продано.

Анна Делло Руссо в Gucci

"Одяг для мене – це спосіб спілкування, мій особистий модний алфавіт, який я хочу передати майбутнім поколінням, – розповідає італійка. – По ньому можна вивчати сучасну моду. Але не потрібно думати, що я це роблю, щоб заплатити за своїми рахунками. В грошах у мене немає потреби".

Реклама
Анна Делло Руссо в Miu Miu

Процес продажу буде відкритим і поділений на кілька етапів. В наступному місяці на аукціоні Christie's будуть виставлені 30 найбільш цінних лотів – це будуть повноцінні образи, включаючи аксесуари та взуття. Відбудуться торги перед відкриттям Тижня моди в Мілані. Стартувати ціни будуть від 50 євро за річ, але вже ясно, що кінцеві ставки будуть набагато і набагато вищими. Також вподобані речі з гардеробу Анни Делло Руссо можна буде купити на Net-a-Porter. Крім того, для друзів і шанувальників муза всіх стритстайл-фотографів планує влаштовувати закриті розпродажі. Але вона відразу попереджає, що кращі з кращих її речей будуть представлені саме на Christie's і Net-a-Porter. "Я витратила близько півроку, щоб вибрати те, що піде в публічний продаж, а решта буде нагадувати звичайний розпродаж в Bergdorfs. Будуть зроблені корнери по брендам, щоб полегшити вибір".

Анна Делло Руссо в Roberto Cavalli

"Цей розпродаж допоможе молодому поколінню доторкнутися до речей, аналогів яким вже не існує. Наприклад, образ Giorgio Armani 1988 року, в якому я була на весіллі у сестри, унікальні речі Prada або скарби Balenciaga часів Ніколя Гескьера. А скільки у мене всього від Dolce & Gabbana ... Можу посперечатися, що мій архів більше, ніж у самих Доменіко Дольче і Стефано Габбана ". Також Делло Руссо виставить одяг Raf Simons для Jil Sander, Burberry, Jean Paul Gaultier, Balmain, Margiela, Roberto Cavalli, Lanvin, Roksanda Ilincic, McQueen, Tom Ford для Gucci і Riccardo Tisci для Givenchy.

Анна Делло Руссо в Balenciaga

Виручені на аукціоні гроші Анна Делло Руссо планує передати в фонд, що допомагає студентам коледжу Central Saint Martins, а передувати цьому буде випуск книги AdR Book: Beyond Fashion. "Ця книга – моя карма, – розповідає італійка. – Моїм наставником завжди була Франка Соццані, я зобов'язана їй всім. Після смерті Франки я співпрацювала з Лучою Стоппіні і мені важливо закінчити цю книгу зараз, замкнути це коло і розставити все на свої місця".

Про причини свого рішення Делло Руссо розповідає із властивим їй гумором: "Мені хочеться бути легше і вільніше. Цей одяг займав більшу частину мого життя, у нього навіть була окрема квартира і цілий склад. Я відчуваю, що потрібно рухатися далі, змінюватися. Ненавиджу ностальгію в моді і не хочу тримати при собі те, що зараз мені не потрібно. Нехай це дістанеться тим, хто потребує цього. Природно, що у мене залишиться одяг, який я буду носити, але його буде набагато-набагато менше. Навіть не останніх тижнях моди я кілька разів одягала одне й те ж. Так, вулична мода зробила мене популярною, стала моїм засобом самовираження, але час йде і всі ми змінюємося ".

Анна Делло Руссо в Moschino

За матеріалами: vogue.com

Читайте також:

Шик і блиск: святковий дрес-код на кожен день

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.