До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Традиції та сучасність: українка Віта Кін створила колекцію для Gucci

Українська дизайнерка Віта Кін та власниця однойменного бренду створила ексклюзивну капсульну колекцію для Gucci, яка доступна лише в Vault, експериментальному концепт-сторі, що спеціалізується на архівних і вінтажних речах.

З моменту запуску однойменного бренду в 2008 році українська дизайнерка Віта Кін завоювала відданих прихильників своїми вишукано декорованими ремісничими виробами з льону. Команда бренду вміло поєднує традиційну українську вишивку та старовинні техніки з усього світу.

Реклама

Ця ексклюзивна капсула представлена широкими сукнями середньої довжини та максі до кісточок із виразними силуетами 1970-х, притаманними богемному шику Vita Kin. Окрім цього, у колекції є лляні сорочки, спідниці та кейпи, які майстерно доповнені англійським бродерієм, аплікаціями, складками та рукавами-кльош, що створюють вишукані дизайни, які водночас є фольклорними та витонченими.

Фотографом рекламної кампанії став намібійсько-німецький фотограф Макс Зідентопф, який час від часу співпрацює з Gucci. Стилізувала фотосесію Алекс Гаррінгтон, яка працює зі знаменитостями, зокрема, Ріанною, Біллі Айліш, Кендалл Дженнер.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.