До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: січень 2018

Мороз, сніг, заметіль, ожеледиця, замети, замерзлі вікна машини, короткі дні, довгі ночі, холод, холод, холод – всі ці принади зими будуть з читачами найближчі кілька місяців. Тому новий номер Vogue UA присвячений подорожам та пропонує план втечі з зими в літо.

На обкладинці нового номера легендарна модель і філантроп Алек Век у пуховику українського бренду Ienki Ienki та чоботях-панчохах Balenciaga позує Александру Саладрігасу на пляжі в Малібу.

Реклама
Vogue UA січень 2018

"Працюючи над січневим випуском Vogue UA, ми зрозуміли, що не мислимо життя без роз'їздів по світу, – і відправляли стилістів з одягом з круїзних колекцій нового року, моделей та фотографів знімати і в зиму, і в літо, на Тайвань, в Лондон, Нормандію, Лос-Анджелес та Малібу. Впевнена, цей номер надихне вас на нову подорож та стане цікавим компаньйоном", – коментує головний редактор Ольга Сушко.

Ще один спосіб врятуватися від зимового смутку – вдумливо і багатошарово одягатися: комбінувати різні текстури, малюнки і кольори, нашаровувати трикотаж, міняти аксесуари і додавати в залежності від настрою коштовності: білі діаманти або ювелірні прикраси з гірського кришталю. На сторінках першого номеру 2018 року про те, як робити це зі смаком.

Фото: Alexander Saladrigas

Стиль: Julie Pelipas

Макіяж: Homa Safar

Асистент стиліста: Matthew Peridis

Асистент фотографа: Semir Hajdarevic

Кастинг: Neill Seeto @IMA Casting

Виробництво: Yusuf Yagci

Модельний агент: Bradley Davis @IMG NY

Модель: Alek Wek @IMG

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.