До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У світлі софітів: осінньо-зимова колекція LITKOVSKA 2023/2024

Український бренд LITKOVSKA представив нову осінньо-зимову колекцію On Air, презентовану в історичних залах кінотеатру Le Grand Rex. Дизайнерка Лілія Літковська запрошує в нову естетичну реальність, де повсякденний одяг підкреслює внутрішню красу особистості.

Реклама

Ідея представити колекцію в одному з найвідоміших кінотеатрів світу нагадує, що сучасна людина постійно знаходиться "у світлі софітів". Колекція On Air досліджує світ камер, дзеркал та безупинної уваги, що змінює людину і змушує вдягати соціальні маски.

Зіткнувшись із жахами повномасштабної війни, українці втратили бажання бути чи вдавати з себе не тих, кими вони є, — соціальні маски було скинуто. Натомість звернулися до щирості, що допомагає вижити і підтримати одне одного під час фізичних і емоційних випробувань. LITKOVSKA шанує цю непохитність, прямолінійну відвертість та бажання стояти на своєму до останнього подиху. У колекції On Air Лілія Літковська шукає способи відтворити елегантність класичної моди у щирій та зворушливій формі — індустріальний шик, що демонструє людину саме такою, якою вона є.

Колекція доповнена делікатними аксесуарами та прикрасами у формі коника — відсилання до пастухів Карпатських гір та їхньої традиції ліпити фігурки коників із сиру як подарунки-обереги для дітей та родини. Сила спільноти, майстерність народних художників та традиції піклування про близьких, притаманні українцям, — важлива тема для бренду і джерело натхнення. Тож LITKOVSKA прагнуть створювати власні символічні "обереги", висловлюючи турботу і вдячність поціновувачам бренду.

Створена в Києві під постійний гул сирен, попри ракетні атаки, відключення світла та проблеми з логістикою, колекція осінь-зима 2023/2024 уособлює стійкість у кожному стіжку і кожній нитці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.