До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Креативна винахідливість: нова колекція українського бренду KSENIASCHNAIDER

Осінньо-зимова колекція KSENIASCHNAIDER 2023/2024 була розроблена під час повномасштабного вторгнення та виготовлена під звуки сирени повітряної тривоги в Україні. Натхнена втечею дизайнера у світ, сповнений радості, нова лінійка вирізняється яскравими кольорами та грайливим дизайном, а також є потужним символом стійкості та винахідливості.

Реклама

Попри складні обставини, за яких створювалася колекція, KSENIASCHNAIDER вдалося передати атмосферу надії та позитиву. Особливо помітна частина колекції виготовлена з вінтажних краваток. Це потужний символ, адже чоловікам в Україні більше не потрібні краватки — вони мають військову форму. Щоб створити цю частину, KSENIASCHNAIDER отримали тисячі краваток з магазину, які потім були перероблені на спідниці, піджаки та сорочки.

Колекція також вирізняється своєю прихильністю до сталого розвитку. На додаток до перероблених краваток KSENIASCHNAIDER використовували екологічно чисті матеріали у всій колекції, гарантуючи, що кожна річ така ж добра до планети, як і красива. У колекції представлені сумки із переробленого поліестеруKSPowerBag & PlatformBag.

Процес розробки лінії аксесуарів охопив рік, а всі зразки зроблено вручну в Україні. Крім того, KSENIASCHNAIDER разом з взуттєвим брендом HVOYA представили взуття, зроблене із залишків джинсової тканини – нову концепцію, яка зменшує витрати текстилю та забезпечує економію циклу. Бренд сподівається надихнути й інших на вибір екологічної моди та сприяти більш відповідальному підходу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.