До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топ-моделі в рекламній кампанії Burberry весна-літо 2020

Дизайнер Ріккардо Тіші завжди приділяв багато уваги кастингу, запрошув на зйомки найвідоміших моделей і неординарних особистостей. Не стала винятком і рекламна кампанія Burberry весна-літо 2020, обличчями якої стали відразу кілька затребуваних топ-моделей: сестри Хадід, Кендалл Дженнер, Фрея Беха Еріксен, Ріанна ван Ромпей і багато інших.

Рекламна кампанія Burberry весна-літо 2020

Називається кампанія Evolution, а її мета – продемонструвати, як фірмова британська ексцентричність може органічно співіснувати з прихильністю до давніх традицій у межах одного модного Дому.

Реклама
Рекламна кампанія Burberry весна-літо 2020
Рекламна кампанія Burberry весна-літо 2020
Рекламна кампанія Burberry весна-літо 2020

"Робота над новою візуальною мовою для модного Дому Burberry триває від сезону до сезону. У цій рекламній кампанії я хотів вшанувати внесок моделей, що представляють бренд Burberry, – розповідає Тіші. – Хтось із них супроводжував мене протягом всієї моєї кар'єри, хтось почав свій шлях у момент початку моєї роботи тут, але разом вони уособлюють легендарний стиль Burberry сьогодні".

<b>Burberry_SS2020_Campaign</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.