До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Емма Коррін без штанів на Венеційському кінофестивалі

Зазвичай Венеційський кінофестиваль — це можливість для зірок продемонструвати на червоній доріжці свої інтерпретації вбрань знаменитостей Старого Голлівуду. Утім, завжди стильна та самобутня Емма Коррін привнесла в цю знакову кіноподію інший відтінок. Акторка прибула до італійського міста, щоб відвідати показ короткометражних фільмів Miu Miu Women’s Tales разом із такими зірками, як-от Сідні Суїні та Меггі Джилленхол. На заході Коррін з'явилася у сміливому вбранні, яке, безумовно, привернуло до себе всю увагу. Виявляється, одяг без штанів може мати вишуканий вигляд.

Емма Коррін в Miu Miu
Емма Коррін в Miu Miu

Реклама

Розкішний образ за номером 48 з колекції Miu Miu осінь-зима 2023/2024, ансамбль Коррін складався із зеленого кардигану на ґудзиках та відповідних трусів, одягнених поверх прозорих чорних колготок. Силует виявився вельми нетрадиційним, але напрочуд доречним. Образи без штанів у декількох варіаціях з'явилися в осінній колекції Miu Miu, а також у колекціях Christian Siriano і Prabal Gurung, де шикарні вечірні блейзери носили тільки з трусами.

І поки чимало зірок, зокрема Кендалл Дженнер, обирають ансамблі без штанів для вуличного стилю — Коррін не посоромилася дотриматися тренду і на червоній доріжці. Врешті, кому потрібна сукня у стилі Старого Голлівуду, якщо можна відтворити один із найбільш неординарних модних образів сьогодення?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.