До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіло до діла: оголені Кара Делевінь і Олів'є Рустен у зйомці Balmain

Кара Делевінь продовжує співпрацювати з модним Домом Balmain. У новій рекламній кампанії бренду разом з Карою знявся його креативний директор Олів'є Рустен. Герої зйомки зіграли у відому гру "Правда чи дія". Зйомка демонструє її розвиток: ось головні герої катаються нічним Парижем, тоді цілуються на мосту, а в фіналі опиняються оголеними у вітрині бутика Balmain.

Результат цієї роботи Рустен емоційно прокоментував у соціальних мережах: "Кара, я люблю тебе. Ти одна з найкращих з жінок, що я коли-небудь зустрічав. Спасибі тобі за ніч і цю подорож. Ти даруєш мені впевненість". Кара також висловилася у своєму Instagram: назвала Олів'є Рустена величезним подарунком у її житті, своїм найкращим другом і справжнім творчим генієм.

Реклама

Також в Instagram-акаунтах Делевінь і Рустена можна побачити світлини з бекстейджу. Креативний директор Balmain запитує у шанувальників, чи повинні вони вибачатися перед Instagram.

<b>Balmain_Night</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.