До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі рекламні кампанії Кари Делевінь

12 серпня виповнюється 31 рік Карі Делевінь — одній з найпопулярніших британських топмоделей, зірка якої загорілася 2011 року.

Одні кажуть, що це все виразні брови, завдяки яким її помітили в модній індустрії, інші пов’язують стрімке зростання популярності з походженням дівчини. Делевінь народилася в сім’ї колишнього глави державної комісії "Англійська спадщина", сера Джосліна Стівенса, і запрошення на королівське весілля для неї — звична річ.

Реклама

Однак попри всі пересуди Кара Делевінь заробила собі ім’я і народну любов завдяки величезній працелюбності й сильному характеру. Вона була однією з улюблениць Карла Лагерфельда, який стабільно запрошував її стати обличчям Chanel, а для цього чоловіка харизма і внутрішній стрижень означали набагато більше, ніж родинні зв’язки. Також близькі стосунки пов’язують Делевінь з брендом Burberry. Саме з роботи із цим модним Домом почалася її зіркова кар’єра. Якщо уважно подивитися на портфоліо британки, то можна помітити, що Карі вдається вибудовувати з модними марками тривалі відносини й представляти їх кілька сезонів поспіль. З деякими, як з Balmain, вона навіть встигла зробити спільні колекції.

Секретом свого успіху сама Кара називає щирість і неординарність. Її девіз "Прийми свої дивацтва" актуальний для молодого покоління і зрозумілий йому. У 22 роки модель не побоялася оголосити про свою бісексуальність, потім вирішила покинути успішну кар’єру і присвятити себе кінематографу (щоправда, тепер успішно поєднує дві ці професії), розповіла про боротьбу з депресією. "Психічні захворювання ніхто не бачить, — сказала вона в одному з інтерв’ю, — але я хочу, щоб про них почули".

З нагоди дня народження Кари Делевінь Vogue.ua згадує найвідоміші рекламні кампанії з її участю.

<b>CaraCampaign</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.