До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сяяти: святкова колекція українського бренду SAYYA

Новорічна колекція бренду SAYYA вийшла дуже символічною — вона присвячена чорному водяному кролику, що буде символом прийдешнього 2023 року. Саме тому вся колекція виготовлена в темних відтінках, що дуже нетипово для бренду, колекції якого завжди наповнені яскравими барвами.

Новорічна колекція SAYYA
Новорічна колекція SAYYA

Реклама

Дизайнерка бренду Люба Макаренко до темних відтінків вирішила додати делікатного сяйва за допомогою кристалів, але працювала з ними максимально акуратно. "Сьогодні дівчата не купують одягу заради одного ефектного виходу — всі думають про практичність, тож ми постаралися уявити речі, які потім легко можна інтегрувати в повсякденний гардероб".

Теплі футболки тут поєднуються з напівпрозорими штанами із сітки. Також до них можна підібрати класичний елегантний жакет або оверсайз-светр. До речі, останній Макаренко робить з глибоким V-подібним викотом, щоб відкрити ключиці й зробити образ чуттєвішим.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.