До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуже дивні свята: новорічна колекція JUL

Зимові свята цього року будуть зовсім іншими, але вони однаково настануть. У цьому впевнений і український бренд JUL, що представляє нову святкову колекцію — стриману й водночас дуже елегантну та жіночну. Ніжні, затишні й ошатні, дещо грайливі та абсолютно універсальні, речі з неї стануть ідеальними компаньйонами цьогорічного святкового періоду і, зокрема, новорічної ночі.

Новорічна колекція JUL
Новорічна колекція JUL

Реклама

"Ми зустрінемо Святого Миколая, відсвяткуємо Різдво, а вночі на 1 січня всією Україною — а також Польщею, Румунією, Німеччиною та всіма країнами, де довелося опинитися українцям, — загадаємо одне на всіх бажанням. Ми намагатимемося святкувати щось особливе й дуже важливе, що обов’язково станеться з нами наступного року", — додають у JUL.

Засновниця JUL Юлія Логвін переконана, що одяг може створювати настрій: якісною та приємною на дотик тканиною, цікавою й витонченою посадкою, незвичайними акцентами, деталями й кольорами. Для того, щоб ми відчули різдвяну атмосферу, вона створила секцію особливих суконь: декорованих мереживом, з тендітними бретельками чи паском, у формі трапеції та футляра.

Вдалим теплим доповненням до них стануть затишні кашемірові кардигани — два подовжені й один короткий, об’ємний червоний кардиган або яскравий трикотажний светр гірчичного кольору. Два жакети, чорний і бежевий, допоможуть створити зібраний та класичний образ.

Колекція доповнена вже традиційною для JUL добіркою піжам — їх Юлія Логвін відтворює майже в кожній лінійці одягу й надає їм нового прочитання, форм та матеріалів. У цій святковій капсулі вони представлені мрійливими блузами й штанами з рюшами, класичними піжамними сорочками й довгими широкими штанами. Комплекти доступні в трьох колірних варіаціях — сяйливій молочній, ніжній ліловій та грайливій картатій. Як і всі інші речі з колекції, піжами ідеальні для тихого домашнього свята. Їхні кольори цілком віддзеркалюють настрій цього дивного Нового року, вони стримані та спокійні: чорний, молочний, ліловий, бежевий, темно-сірий, гірчичний, темно-червоний, коричневий.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.