До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SUPPORT by POUSTOVIT випустили капсульну колекцію на підтримку захисниць України

Український бренд SUPPORT by POUSTOVIT представляє капсульну колекцію, що є колаборацію з громадською організацією "Жіночий ветеранський рух". Обличчями колекції стали заступниця голови Жіночого ветеранського руху, парамедикиня-доброволиця Катерина Приймак та полковниця Катерина Корнієнко, яка вже понад 20 років служить у ЗСУ.

30% прибутку від продажу колекції буде перераховано на потреби жінок на фронті.

Реклама

Катерина Приймак (справа) та Катерина Корнієнко
Катерина Приймак (справа) та Катерина Корнієнко

Ідея співпраці виникла після того, як Лілія Пустовіт подарувала худі на початку березня всій команді волонтерів руху. Речі стали своєрідною корпоративною формою: великі збори, опрацювання заявок та упакування 4 тисяч коробок для допомоги військовим і цивільним, виготовлення "бандерівських смузі" під час оборони Києва – все робилося саме в худі від бренду SUPPORT by POUSTOVIT.

"Дуже важливо, коли жінки підтримують одна одну, і, звичайно, ми не могли залишатися осторонь від такого проєкту, як підтримка війсковослужбовиць, та ми дуже хочемо зробити цю підтримку вагомою та помітною", – коментує співпрацю Лілія Пустовіт.

До капсульної колекції увійшли худі та футболка з написом "За майбутнє України, за тих, хто боронить". Такий меседж запропонували захисниці руху, що служать у найзапекліших частинах фронту. За їхніми словами, майбутнє нашої країни – найголовніша мотивація на службі. Червоно-чорний прапор, що зображений на одязі, символізує боротьбу за свободу та пам'ять про загиблих захисниць і захисників України.

"Ми вдячні Лілії та бренду SUPPORT by POUSTOVIT за співпрацю, це вкотре підкреслює силу жіночої підтримки. Поки наші ветеранки та новобраниці захищають нас на фронті, у тилу жінки роблять все для комфортної служби, дбають про захисниць завдяки своїм професійним навичкам. У нас потужний тил", – каже Катерина Приймак, заступниця голови Жіночого ветеранського руху.

Катерина Приймак
Катерина Приймак

Фото: Михайло Кононенко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.