До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Суворе виховання: колекція Karavay осінь-зима 2020/2021

У новій колекції бренду KARAVAY представлений одяг для ідеального соціального масування. Базові речі прекрасної посадки в нейтральних тонах — правильний набір для ситуацій будь-якого ступеня формальності. У закритих сарафанах або об’ємних блузах з крокодиловим принтом можна мати переконливий вигляд і з келихом, і з ноутбуком.

Karavay осінь-зима 2020/2021

Дизайнерка Ірина Каравай грає з кодами чоловічого офіційного дрес-коду: в колекції є зачохлені жакети, штани на стрілках, шорти. Формальність доповнена грайливістю. Білизняні підв’язки винесено назовні й використано замість застібок, з-під подолу вузьких спідниць визирає прозора сітка, вертикальні розрізи на рукавах шовкових блуз трішки оголюють руки, а бічні деталі коктейльної сукні виготовлені з мережива з квітковим принтом.

Karavay осінь-зима 2020/2021
Karavay осінь-зима 2020/2021
Karavay осінь-зима 2020/2021

Осінньо-зимова колекція KARAVAY і далі розвиває тему базового гардероба, який ґрунтується на переосмисленні класики. Мінімум майбутнього сезону — це коктейльна й повсякденна сукня, пальто, блуза, сорочка, штани, шорти, жилет, жакет і спідниця. Enough is enough.

Реклама

<b>karavay-fw2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.