До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Spirit of Big Bang Sang Bleu: три обмежені серії нового годинника Hublot

Подібно до того, як татуювання Максима Плессія-Бюхі створюють нову ідентичність, відкриваючи нові форми та перспективи, відомий татуювальник, художник і засновник Sang Bleu вносить новий дух у колекцію Spirit of Big Bang. Годинник Spirit of Big Bang Sang Bleu залишається вірним характеристикам серії, а завдяки структурованому діаметру 42 мм цей годинник має покращений тривимірний та ергономічний дизайн. Hublot презентують три обмежені випуски: 200 із титану, 200 з повністю чорної кераміки та 100 із золота. Крім того, дві моделі оздоблені 180 діамантами з титану та королівського золота.

Реклама

Максим Плессія-Бюхі
Максим Плессія-Бюхі

Для своєї третьої співпраці з Hublot Максим наповнив серію новим духом: новою ідентичністю, просторовим редизайном і більш архітектурним виміром, розкритим чіткою геометрією і симетрією. Головним фокусом колаборації, що підкреслює найкращі характеристики та унікальний потенціал кожного годинника, залишається якість.

Корпус годинника виготовлений із трьох матеріалів на вибір: титан, повністю чорна кераміка, золото, а також дві моделі з 180 діамантами вагою приблизно 2,4 карата з титану і королівського золота. Геометричні "татуювання" чергуються та перекриваються від корпусу до безеля. А сапфіровий циферблат відображає автоматичний скелетонний механізм хронографа HUB4700 через дискові стрілки підшипника – характерна геометрія годинників, створених у співпраці з Sang Bleu. Годинник, який, незважаючи на великі пропорції та помітну форму, забезпечує ідеальну ергономічну посадку для всіх розмірів зап’ястя, як для чоловіків, так і для жінок. З точки зору дизайну, щоб гарантувати, що годинник ідеально підходить до вигинів зап’ястя та знаходиться на одному рівні з корпусом, задня частина корпусу та сапфірове скло вигнуті в кількох точках. Саме ці деталі надають серії нового виміру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.