До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot і Такаші Муракамі представляють лімітовану колекцію годинників та унікальні NFT

У результаті нової співпраці Hublot і Такаші Муракамі представляють 13 унікальних годинників із культовою усміхненою квіткою, яка є центральною у творчості японського художника, та 13 нових NFT.

Реклама

На ексклюзивному заході, який відбувся в Glass House у Нью-Йорку, Hublot і Такаші Муракамі оголосили про свій четвертий спільний художній проєкт. 13 унікальних NFT, натхнені японськими відеоіграми та телебаченням 1970-х років, а також Classic Fusion Takashi Murakami All Black – перша спільна робота між швейцарським виробником годинників і Такаші Муракамі, запущена в січні 2021 року. Ці NFT пов’язані з обмеженою серією 13 нових унікальних годинників Classic Fusion, які будуть представлені на виставці Watches & Wonders 2023 у Женеві.

Такаші Муракамі
Такаші Муракамі

Дванадцять із цих годинників можна буде придбати виключно онлайн на офіційному сайті Hublot, доступ до якого мають лише власники принаймні одного з 324 NFT, випущених у квітні 2022 року в межах третьої співпраці між Hublot і Такаші Муракамі. Період між анонсом проєкту у Нью-Йорку в лютому 2023 року і початком продажів на початку квітня в Женеві дозволить будь-якому колекціонеру, зацікавленому в одному з нових годинників, отримати одну з NFT, доступних на OpenSea. Кожен покупець, якому пощастить придбати один із 12 нових унікальних годинників, отримає відповідний ексклюзивний NFT.

Hublot і Takashi Murakami виводять годинник як витвір мистецтва на новий рівень, поєднуючи мистецтво високого годинникарства із цифровим мистецтвом. 13-й годинник колекції, представлений у Нью-Йорку, — Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow, також є шедевром. Натхнений двома раніше випущеними виробами, цей годинник переосмислює культову емблему Такаші Муракамі – усміхнену квітку. Тут 12 пелюсток квітки утворюють ідеальний градієнт рубінів, сапфірів, аметистів, цаворитів і топазів. Завдяки системі кулькових підшипників, розробленій інженерами Hublot, пелюстки створюють запаморочливе видовище кольорів, обертаючись навколо осі з кожним рухом. Центр квітки розміщений поверх сапфірового скла для створення тривимірного ефекту.

На другому етапі колекціонери матимуть один рік, упродовж якого в них буде можливість торгувати дванадцятьма NFT на платформі OpenSea. У квітні 2024 року колекціонер, якому вдалося зібрати всі 12 нових унікальних NFT, матиме право придбати тринадцятий і найбільш затребуваний годинник – Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow. Якщо жодній людині не вдасться зібрати всі 12 NFT, годинник буде продано на аукціоні Hublot для збору коштів на благодійність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.