До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові годинники Zenith, які були представлені під час Watches & Wonders 2023

Виставка Watches & Wonders у Женеві — це, безперечно, найбільша подія галузі. Всесвітньо відомі годинникові бренди демонструють свої моделі, і більшість найпопулярніших годинників уже визначені. Цей рік не став винятком: Zenith також представили свої аксесуари, серед яких моделі Pilot, DEFY Skyline Ceramic та DEFY Revival Shadow.

Стенд Zenith на виставці Watches & Wonders 2023
Стенд Zenith на виставці Watches & Wonders 2023

Реклама

У далекому 1888 році засновник Zenith Жорж-Фавр Жако запатентував торговельну марку Pilot, отже відтоді цей бренд став єдиним, хто може зазначати це слово на своїх аксесуарах. Певним відсиланням до історії став новий годинник Pilot із циферблатом, натхненним тими ретродошками з роздільними клапанами, що колись використовували аеропорти для відображення інформації про рейс.

Колекція DEFYSkyline, представлена у 2022 році як сучасний наступник лінійки сміливих наручних годинників ZENITHDEFY 1969 року, спирається на свою спадщину з тією ж унікальною гостротою та новим рівнем продуктивності високочастотного калібру останнього покоління. DEFY Skyline Ceramic має чорний гальванічний циферблат.

У своєму новому доповненні колекції DEFY Revival Zenith представляють альтернативу першому силуету DEFY 1969 року в однозначно сучасному виконанні. Ця модель – вишуканий витвір у вінтажному стилі. Так само, як Chronomaster Revival Shadow, що йому передує, DEFY Revival Shadow креативно поєднує спадщину історичної моделі із сучасним акцентом через темні тони та приглушені текстури.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.