До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сімон Роша створить наступну кутюрну колекцію Jean Paul Gaultier

Ірландська дизайнерка Сімон Роша стане наступною запрошеною дизайнеркою в Jean Paul Gaultier і створить власну кутюрну колекцію для французького модного Дому.

Сімон Роша
Сімон Роша

Реклама

Роша, випускниця Central Saint Martins, з моменту створення свого однойменного бренду у 2010 році просувала в моді готичну та жіночну естетику. Сімон Роша — свого роду модна казкарка, яка створює візуально феєричні вбрання. Однак, її остання колекція весна-літо 2024, представлена цього місяця під час Тижня моди в Лондоні, була наповнена радше унісекс-одягом.

Можна з упевненістю сказати, що варто очікувати чимало знакових деталей Роша в колекції Jean Paul Gaultier, але, звичайно, вона поєднає їх з багатими архівами Жан-Поля Готьє. Майбутня колекція дизайнерки, яка буде представлена в січні 2024 року в межах Тижня високої моди в Парижі, робить її шостою гостею культового бренду на сьогодні після Чітосе Абе, Глена Мартенса, Олів'є Рустена, Хайдера Акерманна та Жульєна Доссена. У свої роботі Доссена інтерпретував корсети з колекції Jean Paul Gaultier весна-літо 1997; Мартенс — метаморфозував сукню, зроблену з фальшивих коралів. Що готує Роша? Чекаємо, затамувавши дихання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.