До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Олена Зеленська в костюмі Bobkova

Володимир та Олена Зеленські прибули до Нью-Йорка для участі в заходах 78-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, яка цього разу присвячена темі "Відновлення довіри та глобальної солідарності". В українського президента у Вашингтоні заплановані переговори з президентом США, лідерами палат і партій Конгресу, із військовим керівництвом, а Олена Зеленська матиме кілька виступів на полях Генасамблеї ООН. Зокрема, розповість про українських дітей і те, що вони змушені переживати через ворожий напад. Обговорить медичне партнерство для України й порятунок життів із генеральним директором ВООЗ.

Сергій Кислиця, Оксана Маркарова, Олена Зеленська та Володимир Зеленський
Сергій Кислиця, Оксана Маркарова, Олена Зеленська та Володимир Зеленський

Реклама

У Нью-Йорк перша леді прибула в брючному костюмі українського бренду Bobkova. Стримана двійка з накладними кишенями в натуральних відтінках хакі без слів говорить про її серйозні наміри, а також про те, що в сучасному світі м'яка сила інституту перших леді стає дедалі важливішою та дієвішою.

Цей костюм уперше був представлений цієї зими під час Тижня моди в Берліні, а сама колекція Христини Бобкової називається "Мрія". Тоді дизайнерка розповідала: "Я розмірковувала над образом сучасної української жінки, яка стикається з небаченою трагедією, але мусить продовжувати своє повсякденне життя. Це жінка, яка виявляє свою хоробрість, стоїцизм і велике серце. Жінка, яка працює і водночас займається сім’єю, жінка, якій доводиться іммігрувати, жінка, яка вступає до армії, щоб боротися за свободу, жінка, яка волонтерить, щоб допомогти тим, кому це зараз потрібно". Образ Зеленської в костюмі з цієї колекції є ідеальним уособленням тієї історії, яку бренд розповідає нам за допомогою одягу цієї осені.

Bobkova осінь-зима 2023/24
Bobkova осінь-зима 2023/24

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.