До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мова тіла: всередині календаря Pirelli 2019

У зйомках нового календаря Pirelli взяли участь Джіджі Хадід, Александр Венг, Джулія Гарнер, Місті Коупленд, Кельвін Роял III і Сергій Полунін, які за допомогою мови тіла розповідали про свій шлях до успіху. Знімав альбом-легенду під назвою "Сила мрії" десять квітневих днів фотограф Альберт Вотсон на різних локаціях в Нью-Йорку і Маямі. Всього було зроблено сорок кольорових і чорно-білих знімків формату 16:9. Кадри закулісся можна було побачити ще в липні 2018 року.

<b>пирелли 2019</b>

Реклама

"Мені хотілося, щоб люди, які розглядають календар, розуміли, що я надихався чистою фотографічністю і прагнув дослідити внутрішній світ героїнь, створював ситуації, в яких проявляється позитивне мислення сучасних жінок, прокоментував Вотсон. Кожна з чотирьох жінок, продовжує він, має власну індивідуальність, чітку мету в житті і свій образ дій. І всі вони спрямовані в майбутнє. Тому глибинною темою є мрії, але ідея, покладена в основу всього проекту, це розповідь за допомогою чотирьох міні-фільмів".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.