До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила часу в новій колекції EGO SUM "Tempus"

Український бренд жіночого одягу EGOSUM представляє колекцію Tempus, присвячену плинності часу. Бренд візуалізував цикл життя за допомогою різних фактур та силуетів: від легких шовкових суконь до костюмів з драпіруванням. Роздивляємося колекцію ближче.

Реклама

Час — це найцінніший ресурс, який ми маємо. У непрості часи ми намагаємося жити кожним днем, цінувати кожну хвилину. Колекцією Tempus бренд акцентує на плинності часу та його здатності надихати миттєвістю, викликати спогади та формувати ідентичність.

TEMPUS DRESS
TEMPUS DRESS

Перші етапи життя бренд ілюструє легкими хвилями шовку на сукнях. Натомість контрастна фактура комплекту FUTURUM символізує етап становлення, коли настає час ризикувати, з’являється сміливість рухатися у майбутнє не обертаючись, шукати та знаходити свій шлях.

GINA DRESS
GINA DRESS

FUTURUM TOP
FUTURUM TOP

Історію походження та повагу до предків втілює дизайн лляної сорочки UrsaMijor. Вона нагадує про спадщину та наголошує на теперішньому — адже кожен подумки час від часу повертається до коріння, продовжуючи жити в сучасному світі.

URSA MIJOR DRESS
URSA MIJOR DRESS

Роздивляючись речі колекції, самі собою виникають роздуми й асоціації на тему життя. EGOSUM підкреслюють: кожна людина має власне розуміння часу, яке формується унікальним життєвим досвідом. Колекція Tempus покликана надихнути на індивідуальну інтерпретацію часу, а ключова теза колекції звучить так: "I amtransient. I amtimeless. I amtime" — "Я тимчасовий — я поза часом. Я і є час".

SOMNIUM JUMPSUIT
SOMNIUM JUMPSUIT

SAGITTA SET
SAGITTA SET

SOL SET, MOIRA SET
SOL SET, MOIRA SET

Колекція Tempus вже представлена на сайті ego-sum.com, а наприкінці березня буде доступна в бутику в Києві.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.