До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У квітковому царстві: колекція J'amemme весна-літо 2024

Український бренд J'amemme представив нову весняно-літню колекцію, яка запрошує зануритись в атмосферу загадкової краси вічного саду. Називається вона Artificial Flower Garden і присвячена міфічному місцю за межами реального світу, де гіперболізовані екзотичні квіти застигли у своєму сяйві.

Реклама

"Я уявляю наші речі такими ж вічними, як таємничі квіти, які створені залишатися поза межами сезонів і часів, завмерши у своїй красі, ⏤ зазначає Юлія Ярмолюк, дизайнерка бренду. — Кожна деталь колекції розповідає історію, яка не знає місця, часу та меж. Це своєрідне втілення сюрреалістичного, неочікуваного та чарівного, що виходить за межі буденності".

J’amemme продовжують працювати з власними фірмовими силуетами, які підкреслюють вишуканість і чуттєвість. Наприклад, нова фіолетова сукня з аплікацією квітки, створена з візуальним ефектом хвиль. Кожен вигин тканини виготовляється вручну майстринями студії, а потім дбайливо збирається в прекрасну квітку.

Серед впізнаваних кодів бренду в колекції ⏤ нестандартні комбінації пропорцій та об'ємів. Наприклад, класичні костюми, виготовлені з високоякісної вовняної тканини, створені як для функціонального, так і стильного образу, водночас поєднують в собі унікальну архітектурну форму та підкреслюють жіночність. Найбільш знаковим образом колекції стала сукня з гіпертрофованою аплікацією квітки камелії, створеною з напівпрозорої шовкової органзи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.