До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Майже весна: колекція the COAT весна-літо 2024

Український бренд the COAT, який 2014 року створила дизайнерка Катя Сільченко, представив нову колекцію, натхнену світом квітів. Її чуттєвою ретрансляторкою стала танцівниця Вікторія Єрчик. Мисткиня руху втілила метафору гнучкої пружності молодої квітки, що попри все викидає бутон і розквітає.

Реклама

"Під час знімання кампейну я відчула себе квітучою, ніжною і розслабленою жінкою, яка насолоджується своїми змінами, — розповідає Вікторія. — Як особистість і як мисткиня я точно хочу пропагувати зацікавленість і жагу до життя — це те, що є основною складовою мого щастя. Доки в мене вистачає сили зберігати цікавість до будь-яких своїх досвідів, переживань, почуттів — я є щасливою і живою. Моя 82-річна бабуся завжди казала, що немає нічого гіршого за байдужість. Чутливість і небайдужість до світу — це привілей, найбільше чудо, і в цьому моя сила".

"Вже давно помічаю, що жінка the COAT — з крутим бекграундом: там і впевненість, і самоповага, і сміливість… тому для кампейну шукали героїню — проявлену особистість, щоб і характер, і харизма, і індивідуальність, і пристрасть до своєї справи", — додає Катя Сільченко, яка цього сезону не зраджує улюбленій пастельній палітрі, пальтам, з яких 10 років тому почався бренд, і силуетам, що підкреслюють жіночу грацію та силу водночас.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.