До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сімейна зустріч: колекція Chanel Couture весна-літо 2021

Тиждень високої моди в самому розпалі. Бренди демонструють нові колекції, експериментують з форматами, але водночас їм вдається зберігати ту саму магію кутюр. Модний дім Chanel попри пандемію й обмеження не став зраджувати себе й улаштував показ в улюбленому Гран-Пале, хоч і без глядачів, а присвятила Віржині Віар нову колекцію теплоті й важливості сімейних стосунків.

"Я люблю великі сімейні свята, коли разом возз’єднуються кілька поколінь однієї родини, — коментує Віржині Віар. — Це так тепло й душевно. А в ці дні ми почуваємося в Chanel як члени великої родини". Саме тому моделі на показі дефілювали не поодиноко, а невеликими гуртами як на прогулянці — розслаблено, неспішно, легко. "Я хотіла зібрати моделей разом, щоб вони мали вигляд як на сімейних архівних фото".

Реклама
Chanel Couture весна-літо 2021
Chanel Couture весна-літо 2021
Chanel Couture весна-літо 2021

У самій колекції зчитувалася естетика 1920-х, а образи уособлюють ідеї танців, свободи й літніх вечірок, які Віржині Віар втілила в низці багатоярусних спідниць, суконь пастельних відтінків, двоколірних туфлях Мері-Джейн і взутті для танців, жилетках, завдяки яким брючні двійки видаються легшими, а також квіткових мотивах, акуратно вписаних у колекцію.

Ще повніше настрій на шоу передає мініфільм, який зняв голландський режисер Антон Корбейн:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.