До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Таємний салон: Bottega Veneta весна-літо 2021

Ще в жовтні Bottega Veneta провели ексклюзивний таємний показ колекції весна-літо 2021 в лондонському театрі Sadler's Wells. Серед обраних гостей було кількадесят модних редакторів і знаменитостей, таких як модель Розі Гантінгтон-Вайтлі, актриса Сальма Гаєк-Піно і Каньє Вест. Нікому з глядачів не дозволяли фотографувати або публічно розповідати про те, що вони бачили — дотепер: шоу нарешті стало доступним для всіх.

Короткометражний фільм бренду під назвою Salon 01 London зняв Тайрон Лебон. У ньому моделі дефілюють по кімнаті, освітленій навперемінними відтінками червоного, зеленого, синього й жовтого, моделі у відповідних монохромних ансамблях ходять між гостями. Композиції у виконанні Нене Черрі, які вибрали для музичного супроводу, додавали настрою: одяг створений для того, щоб ми почувалися в ньому добре.

Реклама

Велика частина колекції — трикотажні речі, у яких поєднуються елегантність і комфорт. Жіноча лінія містить в’язані гачком топи з відкритою спиною та двійки з укорочених курток і мініспідниць з торочками й помпонами вздовж подолу. Також представлені струмливі сукні й широкі спідниці в стилі 1970-х, в’язана версія сумки Pouch і сабо з відкритим носком у зелених, бірюзових і червоних відтінках.

Чоловічий одяг представлений відповідними зразками. Плетені гачком майки, широкі штани й трикотажні жакети з мінімалістськими візерунками. Відтінки нейтральніші, найяскравішим з яких став синій на кардигані із шаллю й бірюзовий на подібному до комбінезона ансамблі. Деякі образи передбачають поясну сумку із золотою пряжкою на взір ременя безпеки літака.

Разом із Salon 01 London бренд випустив серію з трьох книг і платівки, які розкривають таємниці створення колекції, відкриваючи доступ до процесу роботи Деніела Лі. Книга 01 демонструє мудборд Лі для колекції; Книга 02, яку створено в співпраці з німецькою художницею Розмарі Трокель, об’єднує світлини та стислі тексти, а також роздуми про наш зв’язок з одягом; у Книзі 03 представлені залаштункові фото жовтневої презентації; і запис — ексклюзивний саундтрек до шоу з музичних композицій Нене Черрі.

Переглянути всю колекцію Bottega Veneta весна-літо 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.