До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сьогодні під мостом: колекція Raf Simons Menswear весна-літо 2018

Під Мангеттенським мостом, під гуркіт вагонів метро, Раф Сімонс представив весняно-літню колекцію чоловічого одягу власного однойменного бренду. Команда дизайнера налила додаткової води на підлогу, розвісила китайські ліхтарі, з графікою Пітера Савіля (Joy Division та New Order) і неонові вивіски, на яких було написано Replicant. Останнє слово невипадкове і є відлунням культового фільму 1980-х років Blade Runner. Запах нещодавно проданої риби, вологість та світло неону – атмосфера на показі й дійсно була знайомою шанувальникам "Того, хто біжить по лезу".

Raf Simons menswear весна-літо 2018

"Є багато речей, які повертають мене до моєї ранньої творчості, ось чому ми почали робити те, що ви бачите. Це були сильні музичні ремінісценції і, звичайно, Blade Runner, та узагалі мова йде про суміш культур. Це найважливіше послання для мене, азійська культура та культура Заходу, які поєднуються разом", – поділився своїми об'єктами натхнення Раф Сімонс.

Реклама
Raf Simons menswear весна-літо 2018

Кожен вихід моделей на подіум був доповнений парасолями та дощовиками. Деякі з парасольок були вкомплектовані світними ручками чи китайськими ліхтарями, заправленими за плечі моделей. Було й декілька жіночих образів – Ванесса Аксент, Ісса Ліш та Сара Бреннон крокували по воді в довгих спідницях, громіздких водонепроникних плащах і таких самих головних уборах.

Raf Simons menswear весна-літо 2018
Raf Simons menswear весна-літо 2018

Час, який дизайнер провів у Нью-Йорку, не міг не відобразитися на естетиці показу – капелюхи японських рибаків, китайські ліхтарі, шарфи, що закривають обличчя від пилу, як у нью-йоркських будівельників. Як сказав Марк Джейкобс перед показом: "Раф робить моду. Він творець і привносить творчість в американську моду, якої, як мені здається, тут так не вистачає, тому я дуже радий, що він тут".

Усю колецію дивіться в розділі ПОКАЗИ.

Читайте також:

Где проходят кутюрные показы​

Перша рекламна кампанія Клер Вейт Келлер для Givenchy

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.