До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найразючіші покази сезону весна-літо 2021

Сезон показів весна-літо 2021 точно ввійде в історію — він став першим після початку епідемії коронавірусу, через що більша частина шоу пройшла онлайн, але деякі бренди залишилися віддані традиційному формату. Ми вибрали найразючіші постанови.

Miu Miu весна-літо 2021
Chanel весна-літо 2021

Команда Chanel не зрадила себе — масштабні шоу вже давно стали частиною їхнього ДНК. Цього сезону Віржині Віар присвятила колекцію світу кінематографа, тому в паризькому Гран-Пале з’явилися величезні літери CHANEL, що відсилають до знаменитого напису Hollywood, а сам простір був сповнений повітря і світла.

Реклама

Подивитися всю колекцію Chanel весна-літо 2021.

Christian Dior весна-літо 2021

Показ Christian Dior весна-літо 2021 відбувся в перший день Тижня моди в Парижі, нагадавши всім про магію моди. Свою нову колекцію Марія Грація К’юрі представила в паризькому Саду Тюїльрі серед величезних ретро-колажів художниці-феміністки Лючії Маркуччі, інтерпретованих у вигляді вітражних вікон собору. Вийшло разюче.

Подивитися всю колекцію Christian Dior весна-літо 2021.

Dolce & Gabbana весна-літо 2021

Доменіко Дольче і Стефано Габбана часто присвячували колекції улюбленій Італії, особливо рідній Сицилії, але нового сезону звели свою пристрасть до цієї землі в абсолют. Все, що вони асоціюють з островом, можна було побачити на подіумі, а лейтмотивом колекції стала техніка печворк. Вона була ключовою і в оформленні простору, де проходило шоу.

Подивитися всю колекцію Dolce & Gabbana весна-літо 2021.

Versace весна-літо 2021

Донателла Версаче цього сезону звернулася до архівів модного Дому. Головним джерелом її натхнення стала колекція Versace весна-літо 1992 року, присвячена легенді про Атлантиду. Підкреслити цю тему дизайнерка вирішила за допомогою відповідного оформлення простору, перетворивши його на підводний світ.

Подивитися всю колекцію Versace весна-літо 2021.

Miu Miu весна-літо 2021

Функціональний спорт і вечірнє вбрання змішалися воєдино на шоу Miu Miu весна-літо 2021, а подіум Міучча Прада оформила як спортивний зал з білими гумовими стінами й графічними лініями на підлозі. Шоу мало назву Arena.

Подивитися всю колекцію Miu Miu весна-літо 2021.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.