До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ruslan Baginskiy випустили ароматичну свічку — першу в історії бренду

Український бренд головних уборів Ruslan Baginskiy, який підкорює Тижні моди, є улюбленцем світових зірок та учасником Vogue Ukraine Showcase, випустив свою першу ароматичну соєву свічку. Grain De Sel — свічка у скульптурній формі з гутного скла, яка пахне літом і морем.

Реклама

Бренд Ruslan Baginskiy часто асоціюється з духом "нескінченного літа" через великі літні колекції та роботу з соломою. Перша свічка бренду, повністю виготовлена з натурального соєвого воску, теж навіяна літнім настроєм, а саме думкою, що літо — не просто пора року, а емоційний стан.

Аромат Grain De Sel відкривається м'якими нотами теплих фруктів, що пролежали під гарячим сонцем, нижні ноти — дерево та сіль. З літом асоціюється й форма, в яку залита свічка, — вона нагадує поліроване морськими хвилями скло, яке ми знаходимо, гуляючи пляжем.

Форму з тактильною матовою фактурою було виготовлено з гутного скла у співпраці з українськими майстрами. В палітрі сім відтінків морських та океанських вод — і жовтий, символ сонця. Співпраця з локальними майстрами підкреслює зусилля бренду у збереженні традиційних технік та їх адаптації до сучасного контексту.

"Це справді проєкт мрії. Я працював над різними аспектами створення свічки понад рік. Розробка аромату, який об'єднує тему літньої спеки, солі. Пошук майстрів для співпраці, пошук технік; довершення кольорів та форми. Ми отримали неймовірно позитивні відгуки, коли вперше представили свічку під час паризького Тижня моди. Я дуже щасливий, що тепер об'єкт Ruslan Baginskiy може прикрашати домівки нашого RB-ком'юніті", — розповідає Руслан Багінський.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.