До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парфумовані свічки, які продовжують настрій літа (або навіть створюють його)

Парфумована свічка з ароматом літа може стояти на кавовому столику чи на балконі, надворі в саду або на робочому столі. Її приємно запалювати ввечері, коли денна спека спала, а штучне світло заважає милуватися зорепадами.

Важливо: аромати створюють потужні емоційні якорі, тому, якщо ви запалите ту саму свічку взимку, вона миттєво перенесе вас в літо.

Реклама

Ми обрали нові й добре відомі свічки, парфумерні композиції яких — це чиста насолода. Вони пахнуть морем, інжиром, томатним листям і просто свіжою білизною, яка, щойно випрана, тріпоче на вітрі.

Парфумована свічка Miss Dior Мillefiori Couture Edition

Парфумована свічка Мillefiori огортає квітковими нотами, зібраними у вишуканий букет. Керамічний підсвічник Miss Dior прикрашений ніжним і поетичним квітковим мотивом та може слугувати підставкою під косметичні пензлі, олівці або зубну щітку, коли свічка закінчиться.

Парфумована свічка Campagne, Sisley

Перелік нот, з яких складається вітальний, життєрадісний аромат свічки Campagne, нагадує літній список покупок, з яким можна відправлятися на базар: бергамот, лимон, базилік, листя томату, жасмин, слива. І лише дубовий мох, пачулі та ветивер нагадують, що це — вишукана парфумерна композиція. Її автором, до речі, був легендарний парфумер Жан-Клод Еллена (аромат Eau de Campagne він створив в 1976 році).

Дозвольте собі розкіш купити гігантську свічку на три ґноти. Нехай літо триває довше.

Парфумована свічка White Lamb з колекції Animal Story, Poetry Home

Парфумована свічка White Lamb у керамічній фігурці ягняти пахне нотами евкаліпту, інжиру, ірису, кардамону, кедру та сандалу. Найдивовижніше в цих свічках не те, що вони неймовірно пахнуть інжиром, і навіть не їхні іронічні ємності, виконані у колаборації з італійським брендом кераміки Freaklab. Найголовніше в них те, що вони зроблені в Україні.

Свічки дорогі, але доволі великі, що автоматично робить їх гарною ідеєю подарунку. Ось тільки напишіть у редакцію, якщо наважитесь не залишити їх собі, а дійсно подарувати комусь. Ми б не змогли.

Парфумована свічка Citronelle, Diptyque

У свічки такий аромат, що нею хочеться заволодіти негайно. Citronelle в перекладі з французької — лемонграс, традиційна зелень, без якої важко уявити французьку кухню. Вона наповнює дім нотами свіжої м'яти з лимонним підтоном і створює піднесений настрій. На сайті бренду зазначено, що композиція ще й чудово відганяє комарів. Це утилітарне призначення звучить як святотатство, проте іноді опція з комахами дійсно помічна.

Увага: радимо обирати великий, півторакілограмовий формат — просто подивіться на цю керамічну ємність, вручну розписану квітами і травами. Згодом в цей горщик можна буде висадити справжній лемонграс.

Inro x Lilit Sarkisyan

Український парфумерно-косметичний бренд Inro об‘єднався з українською художницею Ліліт Саркісян у благодійній колаборації, щоб допомогти відновити квіткову колекцію Ботанічного саду. Разом вони створили аромадифузори та свічки, присвячені квітам, які постраждали через воєнні дії. Головними ароматами стали екзотичні плюмерія, магнолія, азалія та камелія. Саме ці рослини в акварельній техніці художниця зобразила на пакуванні.

Весь прибуток із продажу колекції передадуть Ботанічному саду на відновлення рослин — магнолій, азалій, орхідей, дерев яблуні та берези, ялівцю, тису, рідкісних цибулинних рослин. Аромати і паковання справді чарівні, ідеальні для літніх вечорів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.