КУПИТИ КВИТКИ

Романтичні ініціативи українських брендів до Дня всіх закоханих

Підготуватися до того чи іншого свята бренд може по-різному. Хтось випускає тематичну колекцію, а хтось іде далі та запускає ініціативи, про які потім говорять усі. Ми зібрали кілька нових прикладів від українських дизайнерів.

Романтичні татуювання

До Дня святого Валентина бренд GUNIA Project, лауреат Vogue Talent Prize 2023, подарував своїм клієнтам ексклюзивні татуювання! Протягом минулих вихідних, 10 і 11 лютого, бренд запросив покупців шоуруму на тату-сесії від Аліси Готліб — майстрині виразних контурних татуювань. Унікальні ескізи були розроблені дизайнерами GUNIA на основі ілюстрацій з кераміки та вишитих колекцій, а найпопулярнішими скетчами виявилися маленькі татуювання та янгол в наївному стилі. Наприклад, Сспівзасновниця бренду Марія Гаврилюк обрала для себе восьмикутну зірку — елемент традиційної вишивки.

Реклама.

Фото на пам'ять

Напередодні Дня всіх закоханих команда COOSH встановила тимчасовий-фотобокс у центрі Києва, де всі охочі можуть зробити безкоштовні моментальні фотографії. "Ми хочемо, аби ви відчували любов до себе та ловили щасливі миті — з собою, близькими чи домашніми улюбленцями, та закарбовували їх в пам’яті, серці та на фотокартках", – зазначає засновниця бренду Аліна Френдій. Фотобокс працюватиме до 15 люютого включно.

Любов переможе

На честь Дня всіх закоханих український бренд bæd stories дарує 50 комплектів молодятам, які прийняли рішення одружитись під час війни. Вишуканий напівпрозорий сет, оздоблений мереживом, побудований таким чином, що вигідно підкреслить будь-який типи фігури і підійде на різний розмір. Цю ексклюзивну модель бренд подарує в обмін на історію "весілля під час війни" в інстаграмі. "Розкажіть про те як ви познайомились, чому закохались, як вирішили одружитись, якою була пропозиція, чи плануєте ви грандіозне весілля після перемоги, а можливо, ви вже відсвяткували? Ваша історія – унікальна, як ваші емоції та спогади", – розповідають у bæd stories.

Між рядків

Напередодні найромантичнішого дня у році видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" разом з Guzema Jewelry презентують збірку віршів про кохання. До спеціального лімітованого накладу увійшли вірші 70-ти українських поетів — від Шевченка до Любки, що захоплюють своєю глибиною та чуттєвістю. "Кохання не можна описати чи намалювати, але його можна відчути. Рядками українських поетів, ми хочемо торкнутися до глибини вашої душі та подарувати цю крапельку любові", – розповідає дизайнерка Валерія Гузема. Ця ініціатива стала більш ніж успішною – за декілька днів був проданий весь наклад, завдяки чому вдалося зібрати 300 000 гривень для благодійного фонду Guzema Foundation.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.