До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rodarte проведуть показ в Лос-Анджелесі

Американський бренд Rodarte продовжує експерименти з локаціями. У липні цього року бренд повідомив, що повертається на Тиждень моди в Нью-Йорку, а тепер вони вирішили перемістити показ нової колекції осінь-зима 2019/2020 у Лос-Анджелес, на батьківщину засновників бренду сестер Кейт і Лаури Малліві. Дизайнери проведуть показ всього в декількох кілометрах від їх рідного дому в Пасадені.

Rodarte весна-літо 2018

"Каліфорнія завжди дуже сильно впливала на нашу творчість. Наше шоу в Лос-Анджелесі – це мрія, яку ми давно хотіли втілити в життя. Ми пишаємося тим, що можемо влаштувати показ в Лос-Анджелесі разом з нашою дивовижною командою: продюсером Алексом де Бетаком і його агентством Bureau Betak, Браяном Філліпсом і студією Black Frame", – розповіли дизайнери.

Реклама

Дизайнерський дует чекав більше 10 років, щоб підготувати захід на своїй батьківщині. Точна дата проведення показу поки невідома.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.