До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рік Дракона: Hublot представляють новий годинник Spirit of Big Bang Titanium Dragon

Натхнений традиційним китайським мистецтвом вирізання паперу, SpiritofBigBangTitaniumDragon складається з коліщаток і H-подібних гвинтів, утворюючи тривимірний силует східного дракона. Ця обмежена серія годинників складається з 88 екземплярів, створених у співпраці з китайською художницею ЧеньФенван, є ідеальним поєднанням традицій і сучасності.

Реклама

Чень Фенван
Чень Фенван

За китайським календарем 2024 рік знаменує собою повернення Дракона. Це небесне створіння, шановане в китайській культурі, асоціюється з процвітанням, є символом удачі, сили та мудрості. Завдяки досвіду художниці у вирізанні паперу Hublot віддають належне дереву через натуральні волокна, які формують душу та дух паперу.

Новий годинник є метафорою "мистецтва ф’южн" і мистецтва постійного переосмислення матеріалів та сфер їхнього вираження. Голова дракона складається з п’яти шарів, які чергуються між коліщатками та H-подібними гвинтами. Кольори моделі відображають тони вирізаної з паперу скульптури, створеної ЧеньФенван.

Чень Фенван
Чень Фенван

Цей годинник також є метафорою "Мистецтва злиття", яке втілює східний дракон. Також відомий як Лунг, він набуває рис дев’яти різних тварин: очі креветки, роги оленя, рот бика, ніс собаки, вуса сома, грива лева, довгий хвіст змії, луска риби та пазурі орла. Під дотиком ЧеньФенван ця священна тварина, талісман і тотем прославляє одну з найбільших культурних спадщин Китаю — мистецтво вирізання з паперу. Це ремесло виникло в Китаї близько 2000 років тому, коли було винайдено папір. Його використовують під час урочистостей на честь таких подій, як весілля та народження, а також вирізають з паперу прикраси, що символізують щастя та добро.

У 42-міліметровому титановому корпусі Hublot переносять багатошарові ефекти різання паперу в багаторівневу конструкцію циферблата, що накриває базову панель із декількома рівнями аплікацій, які втілюють естетичні коди компонентів Hublot. Силует дракона розширюється на гумовому ремінці, який має мотив маркетрі — перший для Hublot. Кожна луска дракона пофарбована та нановулканізована для інтеграції в ремінець. Ця делікатна декоративна операція виконується повністю вручну і займає близько 8 годин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.