До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють нову обмежену серію годинників Classic Fusion Chronograph Premier League

На радість мільйонів футбольних уболівальників у всьому світі сезон Прем'єр-ліги знову триває. Годинниковий бренд Hublot представляє нову обмежену серію, щоб відсвяткувати повернення найконкурентнішого та найзахопливішого футбольного змагання, представляючи Classic Fusion Chronograph Premier League.

Реклама

Випуск Classic Fusion Chronograph Premier League демонструє відданість швейцарського бренду красивій грі. Будучи офіційним партнером Прем’єр-ліги з 2020 року, Hublot завжди були палким прихильниками найпопулярнішої у світі футбольної ліги: вона транслюється в 189 країнах і за нею стежать 1,66 мільярда людей.

Нова серія годинників вийшла обмеженим тиражем у 100 примірників. Наслідуючи Big Bang, Classic Fusion Chronograph Premier League також має характерний насичений фіолетовий колір ремінця та циферблату, на якому зображені два знакові лічильники Classic Fusion. Біля третьої години на хронографі зображено легендарного коронованого лева, горду емблему Прем’єр-ліги. Лева в короні також можна знайти на задньому склі та над індивідуальним номером годинника. Це витвір для колекціонерів, для яких пристрасть, традиції, продуктивність і досконалість йдуть рука об руку.

"Ми були першими, хто надав Прем’єр-лізі власний смарт-годинник, а тепер ми перші, хто зробив для неї перший механічний хронограф швейцарського виробництва. Це дуже символічно — поєднати талант команди та точність хронографа: механічну досконалість, повну згуртованість та ідеальний час", — коментує Рікардо Гвадалупе, генеральний директор Hublot.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.