До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квітковий сапфір: Hublot представляють новий годинник MP-15, розроблений спільно з Такаші Муракамі

MP-15 є першим лімітованим випуском годинника Hublot із центральним "літаючим" турбійоном, що представлений лише 50 екземплярами. Ця грайлива та високотехнологічна модель пропонує нову інтерпретацію візуальних ефектів сапфіра.

Реклама

Для нової моделі компанія Hublot поєднала корпус, механізм і циферблат в унікальну композицію. У звичайному місці циферблата розташовано ускладнення, а стрілки займають периферійне положення. У центрі — перший серійно вироблений центральний "літаючий" турбійон Hublot — унікальний і відмінний від усього, що було створено мануфактурою за 40 років.

Він оточений культовим для Такаші Муракамі мотивом — квіткою, що складається з 12 пелюсток, повністю виготовлених із сапфіру. Мета Hublot полягала в тому, щоб створити абсолютну прозорість, аби максимізувати яскравість MP-15: сапфіровий корпус, сапфірова задня кришка, сапфірова заводна головка, напівпрозорий фланець і ремінець.

Цей центральний турбійон має разючий запас ходу в 150 годин, майже повний тиждень — виняткове технічне досягнення для такого типу складності. Щоб його можна було повністю заводити, Hublot створили спеціальний стилус, що постачається разом із годинником і перезаряджається через USB-роз’єм. Hublot також розробили свій турбійон без верхнього мосту. Усі його компоненти скелетовані, і це дозволяє легко оцінити, скільки роботи було витрачено на розробку MP-15, на якому видно деякі шестерні та всі компоненти турбійона, які, здається, "літають" у просторі.

Модель MP-15 традиційно заводиться і встановлюється заводною головкою на 3 години. Крім того, діаметр у 42 мм робить цей виріб надзвичайно легким у носінні, не в останню чергу завдяки вбудованому гумовому ремінцю, який забезпечує оптимальний комфорт.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.